page –  29 november 2021

Algemene voorwaarden

The Plant is een online first communicatie- en projectennetwerk met een eenvoudige en grote missie. We ontwikkelen eigen projecten, voeren projecten uit en ontwikkelen ook events, bijeenkomsten en cursussen, waarvan we de ticketverkoop op deze site organiseren. Voor die laatste activiteit hebben we de onderstaande voorwaarden ontwikkeld:

Als je bij The Plant een ticket/toegangsbewijs koopt of inschrijft op een cursus heb je pas een recht als je het ticket hebt betaald.  Vanaf dat moment heb je recht op 100% restitutie tot twee weken voordat het event of de eerste les van de cursus plaatsvindt. In die laatste twee wekenkun je nog wel iemand anders in jouw plaats sturen, maar geen geld meer terug krijgen. De reden hiervoor is eenvoudig: wij moeten ook een twee weken voor aanvang alles vastleggen bij onze inkoop van zaal, catering en eventueel vervoer.

Dus, als je voor de laatste twee weken voor aanvang toch niet kunt deelnemen, stuur dan een mail naar info@theplant.nl. Vermeld daarop je naam, je bestelnummer en, heel belangrijk, je IBAN nummer en voor Belgen, graag ook de BIC code van je bank en we retourneren het bedrag.

Als je in de laatste twee weken voor aanvang niet blijkt te kunnen komen, meld dat dan in ieder geval altijd. Als je iemand in jouw plaats kan laten gaan horen we van die persoon graag voornaam, achternaam, email, telefoon. Als je geen vervanger hebt is het voor ons toch handig om te weten dat je niet kunt en wellicht dat wij nog iemand op de wachtlijst hebben staan.

Mocht de belangstelling voor een event of bijeenkomst of cursus niet voldoende blijken te zijn, hebben ook wij het recht om uiterlijk twee weken voor aanvang de bijeenkomst te annuleren. Vanzelfsprekend worden dan de betaalde tickets teruggestort.

We hopen op deze manier heldere afspraken te maken met je en natuurlijk inspirerende events te organiseren. We horen dat graag na afloop van je terug.

Lees ons Privacy Statement als je wil weten hoe The Plant met jouw persoonlijke data omgaat.

Onze projecten

chinese kwee voedselbos

Voedselbossen: juist omdat iedereen het snel snapt moet je de kennis goed borgen

Marieke en Frank worden al jaren gegrepen door het concept, de kracht ervan en de enorme complexiteit van de...

Bekijk project
4 returns

4returns earth. Wereldwijde community van ecosysteemherstellers

Onze grootste en oudste online community. Het team bij Commonland werkt constant verder aan steeds meer content en community....

Bekijk project
green deal voedselbossen

De green deal Voedselbossen verbindt pioniers en overheden

Dit unieke netwerk van voedselbospioniers, onderwijsinstellingen, provincies, ministeries en adviesorganen had een dik jaar na de start nog steeds...

Bekijk project

Europese interieurbeplanters vormen een inspirerend netwerk

Interieurbeplanting is een vrij specifiek, en dus zeldzaam vak. Nederland heeft rond de 30 bedrijven die zich echt toeleggen...

Bekijk project
markt

Food Value borgt dat de lokale keten sociaal blijft

Het project Food Value is inmiddels een compleet online multivendor webshoppakket en een coöperatie waarin meerdere waardes een even...

Bekijk project
ecosystem restoration camps

Ecosystem Restoration Camps verbindt de woestijn met de milennial

In juli 2016 plaatste John D. Liu een klein berichtje op Facebook dat gelijk viraal ging. Het bevatte namelijk...

Bekijk project
Into Green

Into Green inspireert eerst en kopt dan in met bewijs

Je kunt het bijna niet meer voorstellen, maar in 2013 had vrijwel niemand levende kamerplanten in huis en op...

Bekijk project