Ecotraining Groen Geluk

 500,00 excl. BTW/VAT

Uitverkocht

Draag bij aan een duurzame wereld

Heb jij dat ook? Dat je weet dat het anders moet: duurzamer, schoner, gezonder en meer in verbinding met de natuur. Maar, hoe doe je dat? Welk gedrag heeft echt impact? En hoe hou je nieuw gedrag vol?

Als je deze training volgt krijg je antwoord op al deze vragen en beter: je doet het niet alleen, maar samen met een groep die net zo gemotiveerd  is om z’n footprint op deze planeet te verlagen, gezonder te leren leven en groen geluk te vinden.

 

Voor deze cursus kun je je helaas niet meer inschrijven. Hij wordt volgend jaar waarschijnlijk weer gegeven. Stuur een mailtje naar info@theplant.nl als je hiervan op de hoogte gehouden wil worden of abonneer je op onze nieuwsbrief. 

Doel van de training:

 • Jouw persoonlijke ecologische footprint leren kennen en reduceren;
 • Ontwikkelen van meer eco-bewustzijn;
 • Plezier in verduurzamen delen met anderen;
 • Geld uitsparen voor duurzame investeringen;
 • Jouw duurzame invloed op anderen vergroten.
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die werk wil maken van een duurzame levensstijl in werk en privé.

Opzet van de training

In acht bijeenkomsten van ieder 2 uur, gaan we telkens met een thema aan de slag. In de eerste bijeenkomst leg je vast wat jouw footprint nu is en in de achtste kunnen we zien wat jij in 2019 hebt gerealiseerd. De eerste zes bijeenkomsten zijn telkens tweewekelijks, maar we komen ook rond de zomer en aan het eind van het jaar nog een keer samen. In de periodes tussen de bijeenkomsten door ga je het thema in de praktijk van jouw dagelijks leven verwerken. Als je vragen hebt, of ergens mee worstelt, of mooie resultaten hebt, kun je die makkelijk delen met de groep en met de docenten. Dit hele jaar trek je samen op om het doel te realiseren: weg van dat machteloze gevoel en op weg naar een duurzamer leefstijl die gezonder is voor zowel voor jezelf als de planeet. Ook leer je hoe je dit deelt met je gezin en in je werksituatie.

Samengevat komen we zes keer tweewekelijks bij elkaar, daarna nog een keer aan het begin van de zomer en tenslotte ter afsluiting aan het begin van de winter. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Programma-onderdelen:

Kennis en Inspiratie: Landgoed Grootstal is een plek waar over generaties heen gedacht wordt. De landgoedeigenaren, duurzame telers op het landgoed en andere experts delen kennis en ervaring.

Meten is weten: de training start met een nulmeting van je huidige footprint en sluit af met een tweede meting na een jaar, zodat de resultaten van de inspanningen zichtbaar worden.

Nieuw gedrag: De training is een ontdekkingsreis, waarbij anders kijken, ontdekken van het verborgene en oefeningen voor het aanleren van nieuw gedrag de rode draad vormen.

Trainers/ inspirators

 • Joke Feenstra –gecertificeerd trainer in ‘De Verborgen Impact’, mentale fitnesstrainer volgens de positieve psychologie van A. Adler, procesbegeleider, coach;
 • Kien van Hövell tot Westerflier – landgoedeigenaar, transitieadviseur;
 • Ingrid Loman – biologisch-dynamische tuinder, voedingsdeskundige, jurist;
 • Ceciel Geerards – natuurgedreven hovenier en bloemist;

We werken samen met Babette Porcelijn van de Verborgen Impact  en met Nijmegen Green Capital 2018.

Data en locatie

De training is op donderdagavonden van 20.00 – 22.00 uur op de volgende data:

 • 14 en 28 februari,
 • 14 en 28 maart,
 • 11 en 25 april
 • 27 juni en
 • 12 december 2019.

Locatie: Paviljoen van Landgoed Grootstal,Sint Jacobsweg 15a, Nijmegen.

Investering

Jouw investering is naast tijd en aandacht, een bijdrage van € 500,- (excl. btw) p.p.. Dit is inclusief materiaal, zaalhuur, sprekers en consumpties. We leveren deze cursus volgens onze leveringsvoorwaarden. Deze zijn eenvoudig en helder, dus lees die gerust even door.

Neem, als je het bedrag van de cursus niet in één keer kunt voldoen even contact met ons op.

Deze cursus wordt georganiseerd door:

The Plant

The Plant

Groen Geluk

Groen Geluk

Extra informatie

Maak een keuze

Ecotraining Groen Geluk, Proefles op 14 februari

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecotraining Groen Geluk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.