Voedsel van een groene planeet

Als The Plant een ding wil, dan is het wel dat het mogelijk wil maken dat echte mensen echte inkomens kunnen verdienen in een wereld die er ondertussen groener op wordt. Op 9 september organiseren we een bijeenkomst in Arnhem waarin je kennis kan maken met de meest sociale software voor de lokale voedselketen die er op de markt is, Food Value. En vanaf de eerste vrijdag van september kun je meedoen aan de module bedrijfsplan van de cursus Haal Voedsel uit het bos. Allebei gaan ze precies hierover: echt inkomen realiseren en mooie plannen ook daadwerkelijk gefinancierd krijgen.

Boeren zonder land

Maak kennis met Food Value

9-9 2019
inloop vanaf 17h, tot 20h incl. eenvoudige maaltijd

Landbouw die steeds efficiƫnter wordt, innoveert richting nul. In alle opzichten. Steeds meer mensen zien dat er iets moet veranderen. Food Value is betaalbare software waarmee lokale boeren- en/of klantgroepen hun handel kunnen organiseren. En dit niet alleen, we hebben Food Value ook vormgegeven als een coƶperatie. Hoe meer groepen boeren en klanten meedoen, hoe goedkoper de doorontwikkeling voor iedereen wordt en hoe socialer de voedselbeweging van onderop kan worden.

Voedsel uit het bos

Module bedrijfsplan voedselbos

September en oktober 2019
5 dagen in zes weken met fantastische slotdag op 11 oktober

Dit najaar start de laatste module van de cursus Haal voedsel uit het bos 2019. We gaan aan de slag met het vraagstuk van de businesscase van een serieus voedselbos. Het hogere doel is dat het makkelijker moet worden om voedselbossen te starten en gefinancierd te krijgen. Daarom kun je je plan op de laatste dag presenteren aan een fantastische jury die klaar staat om jouw plan verder te helpen brengen. Mis deze kans niet.