The Planters

The Plant is een netwerk van freelancers. De kern van de groep werkt intensief met elkaar samen en is een goed op elkaar ingespeeld team. Alle Planters hebben een groot groen hart èn zijn vakmensen in de wereld van online en organisatie. Samen werken we aan projecten die de wereld groener helpen maken.

We altijd op zoek naar nieuwe Planters. Ben jij, net als wij, actief als freelancer om de wereld steeds groener te maken en heb je skills in online, social, development, of projecten? Neem contact op met info@theplant.nl en wie weet werken we binnenkort samen.

Marieke Karssen

Online expert, trainer, organisator, spreker, schrijver. 
Oprichter van The Plant. Ik breng online kennis en ervaring naar de wereld van permaculturisten, voedselbossers, ecosysteem herstellers, boeren en bosbouwers en ontwikkel met het team van The Plant communities, evenementen, cursussen, campagnes, websites, crowdfunding en software. Allemaal met één vraag in het achterhoofd: hoe kunnen de baanbrekende ideeën over het herstellen van de ecosystemen van onze planeet van de early adopters naar een early majority worden gebracht, zodat echte mensen echte banen kunnen krijgen in een nieuw soort economie. Een die overvloed creëert. Net als de natuur.

Frank Gorter

Frank Gorter

Strateeg, conceptontwikkelaar, netwerker, trainer en voedselbosbouwer.
Als ik spreek over de natuur en onze verbinding ermee, is dat met passie. En inderdaad, ik voel een drang om opnieuw contact te maken met het levende fundament van onze economie. Deze passie ontstond in 2007 toen ik mijn leven verliet als een creatief persoon in muziek en film en een rentmeester werd. Als mede-eigenaar van Welna, een landgoed op het bos, leerde ik de wereld van het natuurbeheer van binnenuit en ontwikkelde een sterke blik op de toekomst. Dit komt tot uiting in mijn rentmeesterschap 2.0 en ecopreneurschap.  Mijn doel is om projecten te initiëren die de verbindingen tussen sociale structuren, technologie en natuur herstellen.

Pauline Pels

Pauline Pels

Projectleider, contentmanager en online communicatie.
Als Multimedia Projectleider help ik graag bedrijven met het organiseren en oplossen van online vraagstukken. Ik hou van aanpakken en zorgen dat doelen worden gehaald. Voor The Plant werken voelt gewoon heel goed. Samen met gedreven teamleden werken we aan een betere, mooiere en groenere wereld.
www.paulinepelsprojecten.nl

sido dekker

Sido Dekker

Webbouwer, WordPress expert, Grafisch ontwerper.
Aan het eind van de middelbare school heb ik mezelf programmeren in html en css aangeleerd, en na mijn studie grafisch ontwerpen aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem ben ik hier vanaf 2015 verder in gaan specialiseren als zelfstandig ondernemer. Naast websites maak ik ook huisstijlen en ontwerp ik regelmatig drukwerk zoals boeken, brochures of andere publicaties. In mijn vrije tijd ben ik ook imker, ik vind het belangrijk om aan projecten bij te dragen die de verbetering van ons ecosysteem ten goede komen. Dit doe ik onder andere via projecten van The Plant.
rechtleggers.nl

Marcel Klein Legtenberg

Marcel Klein Legtenberg

Developer, Storyteller, Merkstrateeg
Hoi, ik ben Marcel en ik vertel verhalen. Soms voor merken maar vooral voor mensen. Verhalen met pit, verhalen met passie en vooral verhalen die verteld moeten worden. Of dat nu via een nieuwe merkstrategie is, een online platform of een podium performance; iedereen heeft een verhaal en we vertellen het op een manier die raakt.

Op zoek naar de juiste woorden?
Kijk op marcelkleinlegtenberg.nl voor meer info!

Maarten Kluit

Hostingspecialist, white hat hacker
Sinds 2009 ben ik als ZZPer actief als hosting provider. Al sinds het begin heb ik me vooral gericht op beveiliging. Vandaar ook dat ik naast gewone webhosting- en webdesigndiensten, ook security audits aanbied. Oftewel white hat hacking.
Hoewel iedereen natuurlijk bij mij terecht kan voor veilige hosting, loop ik net een beetje harder voor projecten die mij aanspreken. En dat zijn vooral projecten die te maken hebben met vrijwilligers, natuur en milieu, Open Source en Creative Commons en andere vormen van delen en balans. Zolang ik zelf maar van de planten afblijf.

www.sonad.nl

Alberthe Papma

Alberthe Papma

schrijver, onderzoeker, social media expert.
Eigenaar en inspirator at Bureau Zin in Groen. Het liefst buiten of bezig met ‘buiten’ zowel professioneel als privé. Ik onderzoek, adviseer en schrijf over duurzaamheid en ‘groen’ in de brede zin van het woord. Ik hou van pionieren en van het verbinden van thema’s en mensen; en altijd gericht op een mooiere, duurzamere wereld. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, (moes)tuin en keuken

Weruschca Kirkegaard

Ecosysteem en Permacultuur ontwerper, docent, projectmanagement en online media.
Ecologisch ontwerp en Partner Designer bij United Designers.org. Eigenaar Mūla – Ecosystems by Design. Ik heb een scherp oog voor detail en esthetiek en het vermogen om holistisch te denken. Eigenschappen die zich in al mijn werk verenigen. Ik ben vastbesloten om regeneratieve oplossingen vooruit te helpen. En de oplossingen zijn er, het is gewoon een kwestie van laten zien wat mogelijk is.  The Plant speelt voor mij hier een belangrijke rol bij. Samen werken aan een veerkrachtige en overvloedige toekomst.
www.mula-ecosystemsbydesign.com

Sigrid Spier

ontwerper, illustrator, boekbinder

In mijn werk zoek ik naar evenwicht en balans in materiaal, vorm, tekst en kleur en ben ik veel bezig met het neerzetten van sferen. Mijn autonome werk speelt een belangrijke rol in mijn leven als ontwerper en illustrator. Wat ik ontdek door te spelen en te experimenteren met druktechnieken, vormen, collages en boekbinden krijgt vaak weer een plek in mijn opdrachtwerk, wat daardoor interessanter wordt. Ik werk voor diverse opdrachtgevers en geef vorm aan beelden, boeken, tijdschriften, huisstijlen, flyers, decors, (WordPress)sites en nog veel meer.

sigridspier.nl